Ilma-vesilämpöpumppu

Haemme energiatuen puolestasi projektien yhteydessä, säästät jopa 4000 €/asunto !!

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ilmassa olevaa lämpöenergiaa, parhaimmillaan aina -28 ºC pakkasasteeseen saakka. Nämä huippulaitteet pärjäävät siis todella pohjolan vaativassa ilmastossa. Samoin kuin maalämpö, suunnitellaan kokoonpano asunnon ja asukkaiden ehdoilla. Jos asuntosi sijaitsee alueella, jonne ei voi putkistoa rakentaa, tarjoaa ilma-vesilämpöpumppu nykyaikaisen tavan tuottaa energiaa kustannustehokkaasti. Kysy lisää! Palvelemme Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella.

Meiltä pumput erilaisiin tarpeisiin

Ilma-vesilämpöpumpussa on karkeasti kyse maalämmöstä ilman keräyspiiriä. Investointina ”kaivon verran” edullisempi ja hyötysuhteessa aavistuksenverran huonompi. Vaihtoehtoja järjestelmiksi löytyy sekä integroidulla varaajalla (n. 200 l) että irtovaraajilla toteutettavista malleista. Irralliseen varaajaan voidaan kytkeä myös muita lämmönlähteitä.

Myynti, asennus ja huolto – kaikki, mitä tarvitset

Ilma-vesilämpöpumppu on helppo hankinta, kun siinä turvautuu lämmitysjärjestelmien asiantuntijaan. Me Lämpöpalvelu Sami Päijänen Oy:ssä olemme oikea kumppani, kun harkitset ilma-vesilämpöpumppua kiinteistösi lämmitykseen. Autamme sopivan laitteen valinnassa, hoidamme asennuksen ja opastamme pumpun käytössä. Myös huollon aikana voit tukeutua ammattilaisiimme. Tutustu myös muihin lämmitysratkaisuihimme!

Ota yhteyttä!