Isot ilmalämpöpumput

Teollisuushalleissa, liikuntasaleissa, tuotantotiloissa ja vastaavissa isommissa kohteissa suorahöyrysteiset ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät tilat todella kustannustehokkaasti.
halli lämpöpumppu

Suurten tilojen ilmalämpöpumppu

Tarjoamme täydelliset pumppuratkaisut Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueen kiinteistöihin

Ulos voidaan sijoittaa esimerkiksi 23 kW lämpöpumppu, ja kylmäaine johdetaan kattokasettiin kuten pienessä ilmalämpöpumpussa. Periaate on sama, mittakaava vain eri. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää integroitavaa kasettia ja yhdistää lämpöpumppu ilmanvaihtoon. Kysy lisää! Vaihtoehtoja löytyy useita, asia on hyvin mielenkiintoinen. Palvelemme Jyväskylän alueen asukkaita.

Luota ammattilaiseen, maksimoi hyödyt

Asiakaskohtainen suunnittelumme varmistaa, että ilmalämpöpumput tarjoavat parhaan mahdollisen hyödyn kussakin kohteessa. Pumput mitoitetaan tarkoin kiinteistön tarpeisiin asennuksia ja säätöjä myöten.
Edustamme vain parhaiksi todettuja pumppumerkkejä ja korkeatasoista asiantuntijuutta lämpöpumpuissa, niin ikään muissa lämmitysratkaisuissa. Monet asiakkaat ovat luottaneet lämmitysjärjestelmiensä toteutuksen meille. Olemme mielellämme myös sinun apunasi. Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake