Maalämpöpumppu Jyväskylä & Keski-Suomi

Maalämpö lämmittää kustannustehokkaasti, kunhan lämmönjakona on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys.

Kustannustehokas maalämpö

Maalämpö lämmittää kustannustehokkaasti, kunhan lämmönjakona on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys. Säästö verrattuna sähkö- tai öljylämmitykseen voi olla jopa 70% ! Keruupiirinä toimii kaivo tai vaakaputkisto riippuen maaperästä, tontin koosta ja muodosta.

Meiltä saat maalämpöpumput valmiiksi asennettuna ja käyttövalmiina Jyväskylän alueella. Tutustu maalämpöön ja ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palvelustamme. Haemme myös energiatuen puolestasi projektien yhteydessä, säästät jopa 4000 €/asunto!

Säästä sähkölaskuissa! Ota käyttöösi Smart Price -pörssisähköohjaus!

Miten maalämpö asennetaan?

Tulemme paikalle kartoittamaan sopivan maalämpöjärjestelmän
kiinteistöösi. Katsomme mm. sijoituspaikan ja yhteensovitamme
lämmitysjärjestelmän tarpeiden mukaisesti. Tontille porataan syvä kaivo, johon lasketaan keruuputket. Lämmönkeruuputket keräävät maasta lämpöä talteen. Lämpö johdetaan maalämpöpumppuun, joka jakaa lämmön talon vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Keruuputket voidaan asentaa myös maapiiriin, jolloin vaakasuuntaiset putket keräävät maasta tai vesistöstä saatavan lämpöenergian, jota maalämpöpumppu hyödyntää.

Kaivon porauksen kannalta kartoitamme tontin tilanteen esimerkiksi maapeitteiden, pohjavesialueen tai muun työhön vaikuttavien tekijöiden kannalta. Maalämpöä varten tarvitaan myös porauslupa kunnalta tai kaupungilta.

Optimaalinen mitoitus varmistaa parhaan lopputuloksen

Mitoitamme maalämpöjärjestelmän optimaaliseksi laitteiden maahantuojien kanssa. Ylitehokas järjestelmä maksaa liikaa ja pahimmillaan elinaika jää lyhyeksi. Alitehoinen ei ole sen parempi sekään. Asunnon koko, lämmönjako (lattia/patteri), rakennusaika ja -materiaali vaikuttavat kokoonpanoon. Kanssamme varmistat, että maalämpöpumppu istuu kuin valettu juuri sinun kohteeseesi ja tuottaa parhaan mahdollisen hyödyn. Kumppaneinamme ovat luotettavat ja johtavat koti- ja ulkomaiset pumpputoimittajat.

Maalämpöpumppu sopii erityisen hyvin paljon energiaa kuluttaviin kohteisiin

Lähtökohtaisesti maalämpö sopii sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin,
joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Myös sähköllä lämpiävä
kohde voidaan siirtää maalämpöön, kun kohteeseen rakennetaan
vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Vaikka muutos tuo lisää hintaa, on
maalämpö pitkällä tähtäimellä yhä kannattava investointi. Mitä enemmän lämmitysenergiaa talo tarvitsee, sitä paremmin maalämpöpumppu sopii kohteeseen. Energiankulutukseltaan pienen kiinteistön kohdalla kannattaa miettiä, olisiko esimerkiksi ilma-vesilämpöpumppu parempi investointi.  Maalämpöpumppuja asennamme Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella. Autamme valitsemaan sopivan ratkaisun!

Maalämmön hyödyt

Maalämpö on kestävä ja taloudellinen vaihtoehto perinteisille
lämmitysjärjestelmille, ja se onkin yksi suosituimmista kodin
lämmitysmuodoista. Koska maalämpöjärjestelmä käyttää saatavilla olevaa maaperän energiaa, se vähentää energiankulutusta huomattavasti. Järjestelmänä maalämpöpumppu on helppo ylläpitää, eikä se juuri vaadi huoltotoimenpiteitä pitkän käyttöikänsä aikana. Maalämmön etuja on lueteltu alla:

Yksi maalämmön tärkeimmistä eduista on sen energiatehokkuus.
Maalämpöjärjestelmä käyttää maaperästä kerättävää uusiutuvaa
lämpöenergiaa, mikä tarkoittaa, että lämmitysprosessi on hyvin tehokas ja vähentää merkittävästi energiakustannuksia. Säästöt voivat olla jopa 50-70 % verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin, mikä tekee
maalämmöstä pitkällä aikavälillä erittäin taloudellisen valinnan.

Maalämpö perustuu uusiutuvaan energiaan, joka ei tuota ympäristölle haitallisia päästöjä. Maalämmön asentaminen nostaa myös kiinteistön arvoa – ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä tekee usein kodista houkuttelevamman ostajille.
Maalämpöpumpun asennus onnistuu ammattilaisen toimesta helposti, eikä sen käyttö vaadi sinulta suuria ylläpitotoimia. Maalämpö vaatii vähemmän huoltoa kuin monet muut lämmitysjärjestelmät. Maalämpö on myös pitkäikäinen investointi ja se voi kesää jopa 25-50 vuotta.
isojen kiinteistöjen hybridijärjestelmät

Maalämpö uudeksi lämmitysjärjestelmäksi?

Kysy lisää, jos maalämpö kiinnostaa sinua ja talosi nykyjärjestelmä alkaa olla elinkaarensa loppupuolella. Muistathan, että maalämpökaivosta saa merkittävän kotitalousvähennyksen, joka alentaa kokonaisinvestointia. Huollamme merkistä riippumatta kaikki lämpöpumput puhdistuksista erittäin vaativiin korjauksiin saakka Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Olemme myös usean eri valmistajan/maahantuojan valtuuttama huoltoliike. Kiinteistökohteisiin suosittelemme ammattilaisen huoltosopimusta, joka osaltaan varmistaa investoinnin hyödyn ja parhaimmillaan estää ennenaikaiset ja kalliit korjaukset!

isojen kiinteistöjen hybridijärjestelmät

Kiinteistöjen maalämpöpumput

Meiltä löytyvät maalämpöpumput hyvinkin isojen kiinteistöjen lämmittämiseen Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella. Mitoitamme pumput aina yhdessä laitetoimittajien tai suunnittelijoiden kanssa, jotta ne vastaavat varmasti asiakkaan tarpeita siten kuin pitääkin. Kumppaneillamme on erinomainen kokemus suurten kohteiden maalämpöratkaisuista.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake