Lämpöpumpun huolto ja muut ylläpitopalvelut

Jos olet investoinut merkittävän summan rahaa merkittävään järjestelmään, kannattaa ehdottomasti pitää huolta sen ylläpidosta ja kunnosta.

Me pidämme laitteet ja järjestelmät kunnossa Jyväskylän alueen kiinteistöissä

Esimerkiksi säännöllinen ilmalämpöpumpun huolto tai muun lämmitysjärjestelmän kunnon ylläpito varmistaa, että järjestelmä toimii, kuten on suunniteltukin. Näin myös mahdollisiin ongelmiin päästään puuttumaan ajoissa. Kysy huoltopalveluamme Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueelle.

Varmista investoinnin hyöty huolehtimalla laitteistostasi säännöllisesti. Pieni vuoto pidemmän ajan kuluessa voi aiheutta/aiheuttaa kompressorivaurion ja korjaus on hintava!

Vuosittaiset, lakisääteiset vuototarkastukset

Poikkeuksetta tämän kategorian laitokset ovat myös vuosittaisten vuototarkastusten piirissä. Laki velvoittaakin tekemään vähintään 12 kk välein tarkastuksen sekä ylläpitämään huoltopäiväkirjaa laitteistosta.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, millaisia huoltotoimia laitteesi vaativat. Meille ilmalämpöpumpun huolto ja muut pumppu- sekä laitehuollot ovat tuttua työtä jo monien vuosien takaa.

Valtuutettu huoltoliike

Toimimme valtuutettuna huoltoliikkeenä useimmille laitevalmistajille ja maahantuojille ja hallitsemme vaativatkin korjaukset. Meillä on tarvittavat Tukesin > 3 kg kylmäaineluvat sekä S2 sähköluvat.
toshiba logo
panasonic logo
daikin logo

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake