Ilmalämpöpumppu, ilmalämpöpumpun huolto Jyväskylä, Muurame, Laukaa & Petäjävesi

Jos olet harkinnut ilmalämpöpumppua kiinteistösi lämmitykseen, ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan kohteestasi ja toiveistasi. Meiltä myös ilmalämpöpumpun huolto. 

RAJU KEVÄTTARJOUS!
Toshiba Seiya+ 13 jäähdytin asennettuna vain alk. 1790€/kpl (norm. 1990€)

Miksi investoida ilmalämpöpumppuun?

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa kaikenlaisiin koteihin ja se on ympäristöystävällinen ja tehokas valinta kodin lämmittämiseen ja viilentämiseen. Kun ilmalämpöpumppu mitoitetaan taloon tai muuhun kiinteistöön oikein, sen hyödyt energiankulutukselle ja asumisviihtyvyydelle ovat mittavat. Tutustu alta ilmalämpöpumpun etuihin!

Tehokas lämmitys ja viilennys

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää kotisi huoneita tehokkaasti ympäri vuoden – oli kyseessä sitten asunto, mökki, harrastetila, toimisto, liiketila tai muu vastaava kohde. Pakkaskausina edustamamme ilmalämpöpumput tuottavat vielä -30 ºC pakkasessakin lämpöä. Kesähelteillä jäähdytys toimii miellyttävän tehokkaasti viilentäen. Ilmalämpöpumpulla pystyy säätämään eri tilojen lämpötilaa nopeasti tarpeiden mukaan.

Ilmanpuhdistus ja kosteudenhallinta

Monissa ilmalämpöpumpuissa on sisäänrakennettu ilmansuodatin, joka puhdistaa sisäilmaa poistamalla pölyä, allergeeneja ja muita epäpuhtauksia. Tämä auttaa parantamaan kodin ilmanlaatua ja lisäämään asumisviihtyvyyttä. Lisäksi ilmalämpöpumppu auttaa hallitsemaan sisäilman kosteutta.
ilmalämpöpumppu Jyväskylä

Lisäarvo kiinteistölle

Ilmalämpöpumpun asentaminen voi lisätä kiinteistön arvoa ja houkuttelevuutta potentiaalisten ostajien silmissä. Uusiutuvia luonnonvaroja hyödyntäviä lämmitys- ja viilennysmenetelmiä arvostetaan, ja usein kiinteistön arvonnousu onkin huomattavasti investointia suurempi.

Energiansäästö

Ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja. Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa, muuttaa sen lämmöksi tai jäähdytykseksi ja siirtää sen tasaisesti sisätiloihin. Tämä toimintatapa vähentää tarvetta perinteisille lämmitys- ja viilennysjärjestelmille. Järkevästi käytettynä ilmalämpöpumppu kustantaa vain 20–30 €/kk.

Helppo asentaa ja käyttää

Ammattitaitoinen asentajamme hoitaa ilmalämpöpumpun asennuksen alusta loppuun saakka. Autamme valitsemaan kiinteistöösi sopivan ratkaisun ja mitoittamaan yksiköt parhaan mahdollisen tehon saavuttamiseksi. Nykyaikaiset ilmalämpöpumput ovat helppokäyttöisiä; niissä kaukosäätimet tai mobiilisovellukset, jotka mahdollistavat lämpötilan ja muiden asetusten säätämisen täysin räätälöidysti.
lämpöpalvelu

Tilaa ilmalämpöpumpun asennus ja huolto Jyväskylän seudulla

Oletko harkinnut ilmalämpöpumppua Jyväskylän alueella sijaitsevan kiinteistösi viilennykseen ja lämmitykseen? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan kohteestasi ja toiveistasi. Olemme lämmitysratkaisujen kokenut asiantuntija Jyväskylän alueella. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset ilmalämpöpumput, jotka sopivat täydellisesti pohjoisen ilmastoon. Olipa kyseessä kodin, mökin tai toimiston lämmitys tai viilennys, saat meiltä sopivan ilmalämpöpumpun – myynnistä asennukseen ja huoltoon. Toimimme Jyväskylässä, Petäjävedellä ja muualla Keski-Suomessa.

Ilmalämpöpumpulla asumismukavuutta

Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan tuo tukalaan kesäkuumuuteen helpotusta, vaan toimii sisäilman parantajana ympäri vuoden. Vaikka ilmalämpöpumpun merkityksen huomaakin parhaiten sen viilennysominaisuuksista, ilmalämpöpumppu tuo kodin lämmitykseen tasaisuutta ympäri vuoden. Ilmalämpöpumppu levittää lämmön tasaisesti kodin, mökin tai muun kiinteistön kaikkiin huoneisiin kovillakin pakkasilla. Jos asunnossa on takka tai uuni, ilmalämpöpumpun takkatoiminto huolehtii lämmön leviämisestä ympäri tilan. Vastaavasti laitteen moderni ohjelmisto mahdollistaa viileämmän lämpötilan pitämisen esimerkiksi makuuhuoneessa tai työskentelytilassa.

Huomaamaton ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on äänetön ja muotoilultaan tyylikäs – siksi se on sisäilmassa tuntuvia vaikutuksia lukuun ottamatta täysin huomaamaton. Ilmalämpöpumppu ei humise, eikä aiheuta vedontunnetta. Laitteen kompakti koko ja moderni muotoilu tekevät siitä elementin, joka ei kiinnitä kodin sisustuksessa liikaa huomiota itseensä. Myös ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköt ovat nykyään hiljaisia, eivätkä aiheuta suurta meluhaittaa naapurustoon tai asuinympäristöön.

Millainen lämpöpumppu olisi minulle se sopivin?

Ilmalämpöpumpun valintaan vaikuttavat asunnon tai talon koko, lämmön ja jäähdytyksen tarve, talon energialuokka ja ikä, sekä asunnon huoneiden lukumäärä ja sijoittelu. Luonnollisesti mitä isompi lämmitettävä rakennus on, sitä tehokkaampi ilmalämpöpumppu tarvitaan. Jos asunnossa on useampia kerroksia, voidaan oma erillinen ilmalämpöpumppu asentaa joka kerrokseen. Ulkoyksikön multisplit -järjestelmä mahdollistaa myös useamman sisäyksikön kytkemisen. Kun ilmalämpöpumppua asennetaan kerrostaloon, asunnolla on oltava ulkoyksikölle sopiva parveke.

Älä turhaan pohdi vaihtoehtoja yksin, valitaan yhdessä sopiva ilmalämpöpumppu Jyväskylässä sijaitsevaan kohteeseesi

Kokenut pumpputoimittajamme kartoittaa kohteesi ja tarpeesi nopeasti ja osaa suositella energiatehokkainta ratkaisua. Ilmalämpöpumppuihin meillä on useita merkkejä ja malleja aina asiakkaan ja kiinteistön vaatimusten mukaan. Olemme toimittaneet lukuisia ilmalämpöpumppuja koteihin, kesämökeille ja yritysten tiloihin Jyväskylässä, Petäjävedellä ja muualla Keski-Suomessa.

Näin ilmalämpöpumpun hankinta onnistuu sujuvasti

Kun tilaat ilmalämpöpumpun asennuksineen kauttamme, asiantuntijamme miettivät kanssasi mm. seuraavia asioita parhaan mahdollisen tehokkuuden, toiminnan ja säästöjen saavuttamiseksi:

Ilmalämpöpumppu
Jyväskylä & Petäjävesi

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että ilmalämpöpumppusi asennetaan ja säädetään huolellisesti. Tarjoamme myös kattavaa huoltopalvelua, jotta ilmalämpöpumppusi toimisi optimaalisesti pitkään.
ERINOMAINEN
25 arvostelut sivustossa
Marko Toivakka
29 Tammikuu 2024
Hyvä ja nopea palvelu
Tuija von Konow
23 Tammikuu 2024
Asiantunteva osaaja
Antti Luhta
22 Tammikuu 2024
Erittäin miellyttävä ja ystävällinen palvelu. Asentaja saapui ajallaan ja asennustyöt sujui moitteettomasti.
Olli Muhonen
28 Marraskuu 2023
Kati Kokko
14 Marraskuu 2023
Topi Iltola
14 Marraskuu 2023
Maalämpöpumpun pikku huollolle oli tarvetta. Kaikki tehtiin sovitusti ja asentaja hoiti hommansa nopeasti ja ammattitaidolla. Lisäksi sain hyviä vinkkejä myös pumpun ylläpitoon. Erittäin miellyttävä asiakaskokemus. 6/5
Ari Hokkanen
13 Marraskuu 2023
Helppo yhteydenpito, ammattihenkilö asentamassa, laadukasta tekemistä🎯
Ilkka Varinen
9 Lokakuu 2023
isot ilmalämpöpumput

Isot ilmalämpöpumput

Teollisuushalleissa, liikuntasaleissa, tuotantotiloissa ja vastaavissa isommissa kohteissa suorahöyrysteiset ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät tilat todella kustannustehokkaasti. Periaate on sama, mittakaava vain eri.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake