Lämmittävä ja viilentävä ilmalämpöpumppu

Tarjoamme kokonaistoimitukset Jyväskylästä Keski-Suomeen

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää ympäri vuoden – oli kyseessä sitten asunto, mökki, harrastetila tai muu vastaava kohde. Pakkaskausina edustamamme laitteet tuottavat vielä -30 ºC pakkasessakin lämpöä. Kesähelteillä jäähdytys toimii miellyttävän tehokkaasti viilentäen ja kustantaakin järkevästi käytettynä vain 15–20 €/kk.

Jos olet harkinnut ilmalämpöpumppua kiinteistösi lämmitykseen, ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan kohteestasi ja toiveistasi. Olemme asiantunteva lämmitysratkaisujen asiantuntija Jyväskylän alueella. Tarjoamme kaiken pumpun myynnistä asennukseen ja huoltoon.

Parempaa ilmanlaatua ja helppoa säädettävyyttä

Huippuluokan ilmalämpöpumpuissa on sähkösuodattimet, jotka parantavat ilmanlaatua, ja peruslaitteidenkin suodattimet keräävät ilmassa olevaa pölyä itseensä. Pumpuissa on myös etäohjaus, joka on mainio esimerkiksi kakkosasunnolle tai mökille. Ohjauksella voit tietokoneen tai puhelimen avulla nostaa lämpötilaa ylläpitolämpötilasta mukavalle tasolla. Laskemalla lämmöt ylläpitotasolle säästät silloin, kun asunnolla ei oleskella.

Millainen lämpöpumppu olisi minulle se sopivin?

Älä turhaan pohdi vaihtoehtoja yksin. Kokenut pumpputoimittaja kartoittaa kohteesi ja tarpeesi nopeasti ja osaa suositella energiatehokkainta ratkaisua. Ilmalämpöpumppuihin meillä on useita merkkejä ja malleja aina asiakkaan ja kiinteistön vaatimusten mukaan.

Ota yhteyttä!