Kustannustehokas maalämpö

Haemme energiatuen puolestasi projektien yhteydessä, säästät jopa 4000 €/asunto !!

Maalämpö lämmittää kustannustehokkaasti, kunhan lämmönjakona on vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys. Säästö verrattuna sähkö- tai öljylämmitykseen voi olla jopa 70 %! Keruupiirinä toimii kaivo tai vaakaputkisto riippuen maaperästä, tontin koosta ja muodosta. Meiltä saat maalämpöpumput valmiiksi asennettuna ja käyttövalmiina Jyväskylä alueella. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palvelustamme.

Optimaalinen mitoitus varmistaa parhaan lopputuloksen

Mitoitamme maalämpöjärjestelmän optimaaliseksi tehtaiden kanssa. Ylitehokas järjestelmä maksaa liikaa ja pahimmillaan elinaika jää lyhyeksi. Alitehoinen ei ole sen parempi sekään. Asunnon koko, lämmönjako (lattia/patteri), rakennusaika ja -materiaali vaikuttavat kokonpanoon. Kanssamme varmistat, että maalämpöpumppu istuu kuin valettu juuri sinun kohteeseesi ja tuottaa parhaan mahdollisen hyödyn. Kumppaneinamme ovat luotettavat ja johtavat koti- ja ulkomaiset pumpputoimittajat.

Maalämpö uudeksi lämmitysjärjestelmäksi?

Kysy lisää, jos maalämpö kiinnostaa sinua ja talosi nykyjärjestelmä alkaa olla elinkaarensa loppupuolella. Muistathan, että maalämpökaivosta saa merkittävän kotitalousvähennyksen, joka alentaa kokonaisinvestointia.


Huollamme merkkiriippumattomasti kaikki lämpöpumput puhdistuksista eritäin vaativiin korjauskiin saakka! Olemme myös usean eri valmistajan/maahantuojan valtuuttama huoltoliike.


Kiinteitökohteisiin suosittelemme ammattilaisen huoltosopimusta joka osaltaan varmistaa investoinnin hyödyn ja parhaimmillaan estää ennenaikaiset ja kallliit korjaukset!


Ota yhteyttä!