Energiaremontti Jyväskylä, Petäjävesi & Keski-Suomi

Energiaremontti rakennuksen energiatehokkuuden parantamiseksi Jyväskylän, Petäjäveden ja koko Keski-Suomen alueella.

Kotitalouksien aurinkosähkön tuotanto kasvaa huimaa vauhtia. Ja syystä! Järjestelmät ovat kehittyneet ja hintataso alentunut merkittävästi. Tuottaa sinun kannattaa vain sen verran kuin kulutat, mitoituksessa pikkuisen yli oman tarpeen niin murroskausinakin maksimoit hyötysi. Etkä maksa siirtomaksuja tai veroja. Myynti verkkoon ei ole kannattavaa nykyhinnoilla, joten älä ylimitoita järjestelmääsi jollet varaudu Teslan ostoon.

Energiaremontti – Parhaat tuotteet ja palvelut, kaikki “Avaimet käteen” -periaatteella Sinulle.

aurinkopaneelit

Mikä on energiaremontti?

Energiaremontti on prosessi, jossa tehdään parannuksia rakennuksen energiatehokkuuteen. Energiaremontin tavoitteena on aina merkittävä kustannusten ja päästöjen alentaminen. Sen tarkoituksena on vähentää energiankulutusta, mikä voidaan saavuttaa päivittämällä esimerkiksi kiinteistön lämmitysjärjestelmää. Käytännössä energiaremontti voi kohdistua lähes mihin tahansa rakennuksen osiin ja järjestelmiin, kuten juuri lämmitykseen ja ilmanvaihtoon. Hankkeen toteutuksessa tulee olla tarkkana suunnittelusta lähtien ja energiaremontin onnistunut läpivienti vaatii aina ammattilaisen. Toteutamme energiaremontteja Jyväskylä, Petäjävesi ja koko Keski-Suomen seudulla. 

Energiaremontti pientaloihin

Asuminen on yksityishenkilöille suurin kuluerä. Etenkin öljy- ja sähkölämmitteisissä taloissa energiaremontilla voidaan saada aikaan huomattavia kustannusten säästöjä. Alla on esitelty keinoja, joilla pientalojen energiakuluja ja päästöjä voidaan alentaa energiaremontilla.

Ilma-vesilämpöpumppu ja maalämpö

Öljylämmitteisessä talossa sekä sähkölämmitteisessä vesikiertoisessa talossa ilma-vesilämpöpumppu tai maalämpöpumppu voidaan asentaa talon päälämmitysjärjestelmäksi. Molemmat sopivat myös käyttöveden lämmitykseen.
Ilma-vesilämpöpumppu on investointina edullisempi kuin maalämpö, sillä järjestelmä ei vaadi maalämpökaivon poraamista. Pohjolan oloihin
soveltuvalla ilma-vesilämpöpumpulla on lähes maalämmön veroinen hyötysuhde erityisesti lattialämmitystalossa. Patterilämmitteisessä talossa
hyöty on hieman heikompi. 

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu sopii olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle.
Se on energiatehokas keino lämmittää asuntoa talvella ja jäähdyttää
mukavan viileäksi kesällä.

Sähköpatterien korvaaminen

Öljylämmitteisessä talossa sekä sähkölämmitteisessä vesikiertoisessa talossa ilma-vesilämpöpumppu tai maalämpöpumppu voidaan asentaa talon päälämmitysjärjestelmäksi. Molemmat sopivat myös käyttöveden lämmitykseen.
Ilma-vesilämpöpumppu on investointina edullisempi kuin maalämpö, sillä järjestelmä ei vaadi maalämpökaivon poraamista. Pohjolan oloihin
soveltuvalla ilma-vesilämpöpumpulla on lähes maalämmön veroinen hyötysuhde erityisesti lattialämmitystalossa. Patterilämmitteisessä talossa
hyöty on hieman heikompi. 

Energiaremontti rivi- ja kerrostaloihin

Teemme energiaremontit myös taloyhtiöille rivi- ja kerrostaloihin Jyväskylä, Petäjävesi ja Keski-Suomessa. Kuten pientaloissakin, energiaremontti voi keskittyä energiatehokkaampien lämmitysmuotojen vaihtamiseen. Teemme taloyhtiöille kattavat
energiaremontit huolellisine nykytilakatsauksineen. Autamme
kartoittamaan, miten eri toimenpiteet vaikuttavat energiankäyttöön ja energiakustannuksiin. Rivi- ja kerrostaloihin voidaan omakotitalojen tapaan asentaa kohteeseen sopiva maalämpö tai ilma-vesilämpöpumppu päälämmitysjärjestelmäksi. Lämpöpumppu voi olla tätä tukeva lämmitys- ja jäähdytysratkaisu.

Teollisuuskiinteistöjen energiaremontilla suuria säästöjä

Tarjoamme monipuolisia ilmanvaihto- ja lämmitysratkaisuja erilaisiin teollisuuskohteisiin aina lämmitysteholtaan satoihin kilowatteihin saakka. Kaikki kohteet suunnitellaan yksityiskohtaisesti kiinteistön tarpeet huomioiden. Energiakustannukset muodostavat suuren osan teollisuuslaitosten kokonaiskuluista, ja energiatehokkuuden parantaminen voi johtaa huomattaviin taloudellisiin hyötyihin. Teollisuuskiinteistöjen, kuten varastojen, hallien ja tehdastilojen, energiaremontilla voidaan lisätä tilan tehokkuutta vähentämällä samalla kuluja. Energiaremontti myös edistää kestävää kehitystä ja voi vähentää teollisuuden päästöjä merkittävästi.

Sähkölämmitteisessä kiinteistössä eri vaihtoehtoja lämmönjaon mukaan

Sähkölämmitteisessä kiinteistössä (patterit/säteilijät/IV-kone) on monia vaihtoehtoja lämmönjaon mukaan. Kiinteistöön voidaan asentaa suorahöysteiset ”isot ilmalämpöpumput”, joilla on investointina erinomainen takaisinmaksuaika. Ne ovat myös likaisiin tiloihin soveltuvia ratkaisuja.

Öljy- ja sähkölämmityskohteet, vesikiertoinen lämmönjako

Vesikiertoisella lämmönjaolla varustetuissa kohteissa voidaan saada aikaan suuria säästöjä ilma-vesilämpöpumpulla tai maalämpöpumpulla (aina kokoluokkaan, jossa kulutus > 100.000 litraa/vuosi). Suorahöyrysteisillä ”isoilla ilmalämpöpumpuilla” on todella lyhyt takaisinmaksuaika, jos ratkaisu vain soveltuu kiinteistöön. Maalämpöpumpulla säästöt ovat suurimmat, mutta investointi on iso. Ilma-vesilämpöpumpullakin on hyvä takaisinmaksuaika ja se on investointina pienempi. Lämmönjako on mahdollista toteuttaa monin eri tavoin.

aurinkopaneelit

Kustannustehokkaat aurinkopaneelit asennettuna

Akkuteknologia tarjoaa tulevaisuudessa paljonkin mahdollisuuksia, mutta tänä päivänä kustannustehokkain tapa on käyttää itse suoraan kaikki saatava aurinkoenergia. Järjestelmänne on tällöin myös kustannuksellisesti järkevin.

Teholuokat:

3,4 kW paketti asennettuna alk. 7.900,00 € sis. kaikki, muista kotitalousvähennys!

Energiaremontit Jyväskylässä, Petäjävedellä ja koko Keski-Suomen alueella asiantuntevalta tiimiltä

Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa kokonaisvaltaisia energiaremonttipalveluja, jotka auttavat kiinteistönomistajaa saavuttamaan säästöjä energiakuluissa ja samalla vähentämään päästöjä. Olipa kyseessä omakotitalo, kerrostalo tai teollisuusrakennus Jyväskylän, Petäjäveden tai Keski-Suomen seudulla, meiltä saat tarvittavan osaamisen ja resurssit energiatehokkuuden parantamiseksi ja energiaremontin toteuttamiseksi. Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake