Aurinkoenergia

Kun haluat lämmittää tai tuottaa sähköä auringon avulla, olemme asiantunteva apu Jyväskylän alueella

Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa, jota yhä useampi kotitalous ja vapaa-ajan asukas käyttää kiinteistönsä lämmitykseen ja sähköntuottoon. Me Lämpöpalvelu Sami Päijänen Oy:ssä tarjoamme nykyaikaisimmat aurinkokeräimet ja aurinkopaneelit asennuksineen Jyväskylän alueen asukkaille. Mitoitamme laitteet aina asiakkaan kohteen ja tarpeiden mukaan optimaalisen hyötysuhteen maksimoimiseksi.

Aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää kahdella tavalla

Muuttamalla auringon säteily lämmöksi, jolloin lämmitetään nestettä joko suoraan tasokeräimillä tai välillisesti tyhjiöputkilla. Tämä lämpö ladataan edelleen varaajaan ja puretaan joko käyttöveteen tai lämmitykseen.

Toinen tapa, joka on yleistynyt voimakkaasti viime vuosina, on auringon säteilyn muuttaminen sähköksi. Säteily kerätään paneeleilla ja tuotettu sähkö käytetään omassa kiinteistössä.

Akkuteknologia tarjoaa tulevaisuudessa paljonkin mahdollisuuksia, mutta tänä päivänä kustannustehokkain tapa on käyttää itse suoraan kaikki saatava aurinkoenergia. Järjestelmämme on tällöin myös kustannuksellisesti järkevin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. Aloitetaan yhdessä suunnittelu!

Ota yhteyttä!